NIEUWSBRIEF 3 (dinsdag 6 april 2010)

Het is nu dinsdagavond 23.55 uur en we zijn net ´thuis´. Ik heb nog maar een uur om deze nieuwsbrief te maken, de foto’s uit te zoeken en ik loop al een dag achter. Om 01.00 uur gaat hier de deur op slot en is er geen internetverbinding meer.
Gisteren zijn we met Atsuko onze Japanse vriendin en het pas getrouwde stel, naar de Okachimachi markt bij Ueno Station geweest. Een bazaarachtige markt waar van alles te koop is, maar het regende dat het goot, dus het plezier was er gauw af. Eerst maar geluncht bij een Italiaan en daarna per trein naar het overdekte Sunshine City, vlak bij Ikebukuro Station. Daar zijn we de verdere middag gebleven en hebben langdurig met elkaar van gedachten gewisseld in een heel aardige Japanse jaren zestig eettent, gelegen op de achtste verdieping en die we zonder hulp van Vincent, nooit gevonden hadden. Alleen waren er geen stoelen, dus moet je de avond op je billen en uiteraard ook weer op je blote voeten doorbrengen, maar het was heel gezellig.
Het is alweer woensdagmorgen 00.45 uur, daarom ga ik nu snel een paar foto’s uitzoeken en deze mail versturen. In Nederland is het etenstijd, dinsdagavond 17.45 uur.

Tot morgen…

Okachimachi markt

 In de metro

 Vincent en Pim, nog steeds dikke vrienden

De Japanse jaren zestig eettent

Wat zullen we eten? Sachiko, Atsuko en Pim zoeken het op...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten